• Kies uw taal
  • Kies uw taal

De eenvoud, toegevoegde waarde, lage kosten en online bereikbaarheid zijn gemeenten uit het hart gegrepen. Te-Tec heeft haar productlijn inmiddels verder uitgebreid. Een sterk serviceapparaat maakt de dienstverlening van Te-Tec compleet.

De specialisten van Te-Tec hebben tientallen jaren ervaring met het onderhoud en beheer van pompinstallaties voor rioleringssystemen. We ontdekten dat er behoefte is aan een gebruiksvriendelijk systeem voor het op afstand beheren van pompinstallaties. Als gemeente herkent u dat. U wilt niet alleen storingen oplossen en voorkomen, u wilt uw rioolwaterpompen actief beheren. Bovendien wilt u, zoals zoveel andere gemeenten, beschikken over managementinformatie. Dat is een voorwaarde voor uw verantwoordingen richten partijen als het waterschap en voor het lokaliseren en analyseren van problemen.

 

Gerrit Post, initatiefnemer van de Te-Tec devisie, begon daarom met de ontwikkeling van dit telemetriesysteem. Inmiddels zijn hónderden rioolgemalen uitgerust met het Te-Tec systeem.

Maak zelf kennis met Te-Tec en vraag om een demonstratie!